Μήνυμα ιδρυτών

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΙΡΜΟΣ ζωντανός πυρήνας στην πόλη του Κιλκίς αριθμεί είκοσι χρόνια δημιουργικής διαδρομής και εκπαιδευτικής προσφοράς.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, δεν αρκεί κάποιος να περάσει σε κάποια σχολή. Πρέπει η σχολή αυτή, παράλληλα με τις κλίσεις και τα όνειρα του καθενός, να παρέχει και εχέγγυα επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης.

Εμείς, στο Φροντιστήριο EIΡΜΟΣ κάνουμε το παν για να ανταποκριθούμε στην απαίτηση αυτή. Στη σωστή επιλογή της Σχολής και στη δυνατότητα εισαγωγής σου σ’ αυτήν.

male
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΚΗΣ

Εμείς, στον εκπαιδευτικό οργανισμό EIΡΜΟΣ κάνουμε το παν για να ανταποκριθούμε στην απαίτηση αυτή. Στη σωστή επιλογή της Σχολής και στη δυνατότητα εισαγωγής σου σ’ αυτήν

male
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

Αυτό το πετυχαίνουμε με τα εξειδικευμένα προγράμματά μας, το νεωτερικό τρόπο διδασκαλίας, τα φιλικά βοηθήματα και το καταξιωμένο εκπαιδευτικό δυναμικό του Φροντιστηρίου μας.

Κι όπως είναι γνωστό, αυτά δεν τα διακηρύσσουμε απλώς, αλλά τα πραγματώνουμε εδώ και χρόνια. Μείνε, λοιπόν, με αυτή την βεβαιότητα. Η επιτυχία είναι στο χέρι σου, αφού κυρίως εξαρτάται από τις δικές σου εύστοχες επιλογές.

Συνυπολόγισε, τώρα, και αυτό: το Φροντιστηριό μας, δε ζητάει από τους μαθητές του γνώσεις. Αυτές, έχουμε τον τρόπο και τις προσφέρουμε εμείς. Ζητάει όμως, ζήλο και ενθουσιασμό για τη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη αμοιβή στο τέρμα της πορείας τους μαζί μας.